Oikeutesi poistaa tietojasi

Kuinka Schibsted-tilillä olevia palveluja hallinnoidaan ja poistetaan

Uuden EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaan sinulla on oikeus poistaa milloin hyvänsä tiedot, joista yritys on kerännyt sinusta. Joskus tätä kutsutaan oikeudeksi tulla unohdetuksi.

Schibsted-tilisi voi olla liitetty useisiin Schibsted-sivustoihin ja -palveluihin riippuen, minne kirjautumiseen olet käyttänyt sitä. Olemme luoneet työkaluja, joiden avulla voit poistaa yksittäisen sivuston tai palvelun ja sen sisältämät tiedot tililtäsi tai halutessasi myös poistaa koko tilin.

s016_post_delete
Jos poistat Schibsted-tilin kokonaisuudessaan, kaikkien siihen liittyvien palvelujen tiedot poistetaan. Poistettaviin tietoihin lukeutuvat tilaukset, myynti-ilmoitukset, maksuhistoria ja viestit. Huomaathan, että kirjanpidollisista syistä yksittäiset palvelut saattavat jättää tiettyjä tietoja poistamatta.
s016_post_deleteactivity

On tärkeää huomata, että jos poistat tililtäsi mediasivuston, kuten VG:n tai Afterpostenin, sinun täytyy ensin peruuttaa niiden aktiiviset tilaukset. Jos sinulla on erääntyneitä laskuja, poisto ei vaikuta niiden maksamisvelvollisuuteen.

s016_post_pay
Jos poistat tilisi käsittelyssä olevan tietojenlatauspyynnön aikana, emme voi täyttää pyyntöä ja kaikki tiedot menetetään.
s016_post_deleterequest
Jokaisen yksittäisen sivuston tietojensäilytyskäytännöstä riippuen kaikkien tietojen täydellisessä poistossa voi kulua jonkin aikaa. Jos sinulla on epäilyksiä tästä, tarkista kyseisten sivustojen tietojensäilytyskäytännöt.
s016_post_delay

Lue lisää...